Gratis tools, technieken, formats en templates

In mijn boek Superkrachten deel ik in de bijlage allerlei technieken die je helpen om resultaten te behalen. Op deze pagina vind je de daarbij behorende templates en formats.

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de code waarmee je alles van deze pagina gratis kunt downloaden. En je krijgt af en toe artikelen en video’s in je mailbox die jou helpen om eigenaarschap bij medewerkers te creëren.

Doorbreek de vicieuze cirkel

Van sociaal psycholoog en bedrijfskundige Arend Ardon leerde ik dat je soms onbewust in stand houdt wat je niet wilt.

Ik ontdekte het volgende: doordat ik me bij mijn klanten als een superconsultant gedroeg door een brugfunctie te vervullen tussen medewerkers en leidinggevenden, hoefden zij zelf niet meer met elkaar in gesprek te gaan. Dat deed ik namelijk al voor ze! Ongemerkt creëerde ik daarmee een vicieuze cirkel: hoe meer ik voor hen de brug vormde, hoe minder zij met elkaar in gesprek hoefden te zijn. En doordat zij niet met elkaar in gesprek gingen, ging ik nog meer mijn best doen om die informatiestroom op gang te houden, waardoor zij nog minder naar elkaar toe trokken.

Wil jij ontdekken hoe jij een rol speelt in het gedrag van anderen? Durf je in de spiegel te kijken en zien hoe je onbewust het tegenovergestelde veroorzaakt van wat je eigenlijk wilt? Download de selfie opdracht uit mijn boek Superkrachten en breng in kaart hoe jouw vicieuze cirkel werkt én hoe je deze kunt doorbreken.

Probleemoplossend A3

Actie-en besluitenlijst

Logicaboom

Reflectiedocument

Mijn naam is Martine Veeger en ik help al heel mijn werkende leven mensen (in organisaties) in beweging te komen. Hierdoor heb ik veel voorbeelden en pragmatische tips die jou kunnen helpen; je vindt ze in het boek Superkrachten.

Het gevoel hebben dat de organisatie niet zonder jou kan is heel vervelend. Ik ken dat gevoel én ik weet hoe je er vanaf kunt komen. Ik deel dat met je in het boek en in online programma’s.

Ik help je om eigenaarschap bij medewerkers te creëren, waardoor ze superkrachten worden. Daarmee laat je hen succesvol zijn en gun je jezelf wat meer tijd en rust. Dat verdien jij toch ook?

Managementboek geeft mij een kleine bijdrage als je via deze link bestelt, dankjewel!