SUPERKRACHTEN

Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

 

Veel leidinggevenden zijn druk met zaken waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn. Ze blussen brandjes, lopen gaten dicht en als het echt mis dreigt te gaan komt de superheld in hen naar boven en zorgen ze dat het toch nog goed komt. Als medewerkers niet in beweging komen, trekken leidinggevenden zelf de kar om de resultaten te halen. Maar hierdoor veroorzaken ze onbewust wat ze eigenlijk niet willen: de organisatie draait enkel en alleen op de kracht van de leidinggevende.

Voorkom dat het succes van je organisatie afhankelijk is van jou: doe je superheldencape af en laat de krachten in je organisatie werken!

In Superkrachten laat ik zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten. Na het lezen van de sprekende voorbeelden en pragmatische tips in dit boek, weet je hoe je jouw organisatie zo inricht dat medewerkers superkrachten worden. Je creëert daardoor niet alleen meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij hen, maar ook rust bij jezelf.

En bovenal: betere resultaten voor de organisatie.

Mooi hoe Martine een spiegel voorhoudt waarin wij zien dat we zelf het gedrag creëren dat we niet willen. Vooral de beeldvorming met de superheld is fijn en confronterend.

Elk bedrijf kent energievreters. Met de pragmatische methode van Martine Veeger kun je hen veranderen in kartrekkers die verbetering nastreven vanuit
hun eigen intrinsieke motivatie.

Te mooi om waar te zijn? Stel concrete, meetbare doelen en ervaar het zelf!

Vol met ‘Oh ja, natuurlijk zit het zo’-inzichten! Martine ontrafelt complexe organisatiesystemen en veranderprocessen tot herkenbaar gedrag. Ze biedt praktische ideeën waar je direct mee aan de slag kan.

De sleutel tot het vergroten van eigenaarschap!

Superkrachten kwam al snel de top-100 van Managementboek en heeft 10 dagen op #2 gestaan.

De verkoop ging zo snel dat na 1,5 maand al een tweede druk is gemaakt, inmiddels is er een derde druk en wordt het op Managementboek omschreven als een bestseller.

Superkrachten is genomineerd voor managementboek van het jaar 2022.

Managementboek geeft mij een kleine bijdrage als je via deze link bestelt.