Een boek over eigenaarschap bij medewerkers

Het boek dat jou gaat helpen om te stoppen met trekken en sleuren

Ben jij het ook zat om te trekken en sleuren om iets voor elkaar te krijgen in je organisatie? Wil je dat medewerkers eigenaarschap nemen? Dan gaat het boek dat ik aan het schrijven ben jou zeker helpen!

Vul onderstaand formulier in en je krijgt regelmatig een voorproefje van hetgeen ik aan het schrijven ben. 

Als je een beetje mede-eigenaar van het boek wilt worden, kun je feedback geven op hetgeen ik schrijf. Of misschien heb je wel wat voorbeelden of casussen die ook voor anderen interessant zijn om te lezen. Dan verwerk ik dat in het boek.

Ik geloof dat als ik samen met potentiële lezers schrijf, het boek nóg veel beter wordt!

Maar je mag ook gewoon lekker lezen en niet reageren.

Ik kan niet wachten!

Geef mij alvast een voorproefje!

Je kunt je altijd weer uitschrijven en ik ga zorgvuldig met je gegevens om!