SUPERKRACHTEN

Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Met eigenaarschap krijg je zelfs de meest vastgeroeste organisatie weer in beweging

Veel leidinggevenden zijn druk met zaken waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn. Ze blussen brandjes, lopen gaten dicht en als het echt mis dreigt te gaan komt de superheld in hen naar boven en zorgen ze dat het toch
nog goed komt. Als medewerkers niet in beweging komen, trekken leidinggevenden zelf de kar om de resultaten te halen. Maar hierdoor veroorzaken ze onbewust wat ze eigenlijk niet willen: de organisatie draait enkel en alleen op de kracht van de leidinggevende.

Voorkom dat het succes van je organisatie afhankelijk is van jou: doe je superheldencape af en laat de krachten in je organisatie werken!

In Superkrachten laat ik zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten. Na het lezen van de sprekende voorbeelden en pragmatische tips in dit boek, weet je hoe je jouw organisatie zo inricht dat medewerkers superkrachten worden. Je creëert daardoor niet alleen meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij hen, maar ook rust bij jezelf.

En bovenal: betere resultaten voor de organisatie.

Je kunt je altijd weer uitschrijven en ik ga zorgvuldig met je gegevens om!

Kun je niet wachten tot SUPERKRACHTEN in de winkels ligt?

Naar verwachting kun je Superkrachten vanaf maart-april 2021 in je handen hebben. Duurt dat te lang: als je je emailadres invult, krijg je af en toe een voorproefje in je mailbox.

Ik schrijf graag samen met potentiële lezers. Jullie kunnen mij het beste vertellen wat wel en wat niet helpt om eigenaarschap bij medewerkers te creëren en je organisatie te laten werken.

Daarom stuur ik af en toe delen van hoofdstukken die ik heb geschreven. Je kunt hierop reageren, zodat je een beetje mede-eigenaar van het boek wordt. Maar je mag ook gewoon lekker lezen en niet reageren.

Stuur mij alvast voorproefjes!