SUPERKRACHTEN

Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

 

Veel leidinggevenden zijn druk met zaken waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn. Ze blussen brandjes, lopen gaten dicht en als het echt mis dreigt te gaan komt de superheld in hen naar boven en zorgen ze dat het toch
nog goed komt. Als medewerkers niet in beweging komen, trekken leidinggevenden zelf de kar om de resultaten te halen. Maar hierdoor veroorzaken ze onbewust wat ze eigenlijk niet willen: de organisatie draait enkel en alleen op de kracht van de leidinggevende.

Voorkom dat het succes van je organisatie afhankelijk is van jou: doe je superheldencape af en laat de krachten in je organisatie werken!

In Superkrachten laat ik zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten. Na het lezen van de sprekende voorbeelden en pragmatische tips in dit boek, weet je hoe je jouw organisatie zo inricht dat medewerkers superkrachten worden. Je creëert daardoor niet alleen meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij hen, maar ook rust bij jezelf.

En bovenal: betere resultaten voor de organisatie.

Bekijk hier alvast de eerste pagina's van Superkrachten

Nu we niet makkelijk naar de winkels gaan, geeft dit inkijkexemplaar je toch even het gevoel dat je alvast in mijn boek kunt bladeren.

Managementboek geeft mij een kleine bijdrage als je via deze link bestelt.