Zelf als leidinggevende leren

Ontdek hoe jij de leidinggevende wordt die je wilt zijn

Coaching voor leidinggevenden

Wil je anders leidinggeven dan dat je nu doet?

Veel leidinggevenden weten in theorie wel hoe ze leiding willen geven, maar in de praktijk lukt dat niet altijd. Ik help je om de leidinggevende te zijn die je wilt zijn.

Op deze pagina lees je hoe je met mij aan de slag kunt: één op één coaching, met of zonder online programma’s.

Bekijk wat het beste bij je past en maak een afspraak.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Superkrachten programma

Online programma met coaching

We willen allemaal leidinggeven vanuit een helder doel en medewerkers het vertrouwen geven waardoor ze intrinsiek gemotiveerd de resultaten behalen. Maar soms lukt dat gewoon niet…

Het ongelooflijke verantwoordelijkheidsgevoel van veel leidinggevenden zorgt voor een vicieuze cirkel. Als iets niet lekker loopt komt de superheld in hen naar boven; ze gaan net zo lang door totdat het ze lukt om medewerkers de juiste richting op te krijgen. Maar hierdoor worden medewerkers juist géén superkrachten: die ruimte is namelijk al opgevuld door de leidinggevende. En doordat medewerkers geen eigenaarschap nemen, gaat de leidinggevende nog harder werken.

Doorbreek deze vicieuze cirkel!

Bekijk de video’s en doe de opdrachten van het online Superkrachten programma en bespreek in 6 coach gesprekken met mij hoe jij zelf minder doet en meer overlaat aan medewerkers: dan worden ze superkrachten!

Bekijk het programma

Tijd en rust

Online cursus met coaching

Zijn werkweken van 60-70 uur voor jou gebruikelijk? Sta jij 24/7 paraat en los je uiteindelijk altijd alle problemen op?

Als manager ben je eindverantwoordelijk. Maar er zitten grenzen aan loyaliteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Als leidinggevende ben en mag je ook gewoon mens zijn.

De meeste leidinggevenden hebben al allerlei boeken gelezen en cursussen gevolgd waardoor ze meer tijd en rust zouden moeten vinden.

Vaak zit het `m niet in de kennis en theorie, maar juist in de toepassing in de praktijk.

Deze online cursus helpt je om echt iets te gaan DOEN dat jou persoonlijk helpt om meer tijd en rust te krijgen. Je bekijkt alleen de modules die bij jou passen, zodat je geen tijd verspilt aan zaken die geen aandacht behoeven, maar meteen de onderwerpen beetpakt die jou gaan helpen om relaxter leiding te geven.

Je kunt de cursus zonder coaching volgen, of we hebben 5 coachgesprekken die je helpen om verdieping te vinden op de voor jou belangrijke thema’s en als je wilt stuur ik je af en toe een reminder om je aan nieuwe voornemens te houden.

Neem eigenaarschap over je baan en je leven. Schrijf je in voor deze cursus, word door mij gecoacht en ontdek hoe jij meer tijd en rust krijgt.

Bekijk de cursus

Jouw thema

Coaching

Passen de twee online programma’s niet bij jou, hou je niet van online programma’s, heb je ze al gevolgd, of is er een andere reden dat je niet voor die twee opties kiest?

Dan kun je natuurlijk ook gewoon door mij gecoacht worden. We stemmen samen af wat jouw thema is, wat je wilt leren en gaan daarmee aan de slag.

Voor een intake gesprek, maak je vrijblijvend een online afspraak via deze link.

Hebben we eerder samengewerkt, dan maak je via deze link een online afspraak in mijn agenda, of we treffen elkaar in een ruimte die ik huur bij Hygge in Utrecht. Daarvoor kun je deze link gebruiken.

Online sessies van 1 uur zijn 195 euro en een sessies van 1 uur in Hygge is 215 euro (beide excl. BTW). Wil je een strippenkaart, zodat je meerdere gesprekken op één factuur krijgt, dan kan dat natuurlijk ook.

Superkrachten programma

Ontdek in dit complete programma hoe jij de leidinggevende wordt die je wilt zijn.

Martine onderscheidt zich door haar oprechte betrokkenheid en enthousiasme. Ze gelooft in wat ze doet en zet met enorm veel positieve energie haar ideeën om in daden. Daarmee brengt ze de gewenste verandering teweeg.

Martine luistert goed en is heel creatief om elke ogenschijnlijke tegenvaller om te buigen tot een kans en daar weer de juiste oplossing voor te bedenken en door te voeren. Dat laatste doet ze niet zelf. Niet omdat ze het niet kan, maar omdat ze er in gelooft dat de organisatie / afdeling / manager zélf door het juiste voorbeeldgedrag de verandering kan bereiken. Hierbij coacht ze op een heel prettige, positieve en constructieve wijze. Een topper!

Inge Stegeman

Op basis van jouw doel helpt Martine om inzicht te krijgen in de te nemen acties. PDCA heeft ze tot haar levensmotto gemaakt, waarmee ze aanspoort tot actie. Martine beschikt over een rugzak aan tools, technieken, templates en methodes om beweging te krijgen.

Door de nodige stiltes te laten vallen, doorvragen naar de vraag achter de vraag en handvatten te geven heeft ze mij geholpen helder te krijgen wat voor mij belangrijk is.

Doorpakken waar het moeilijk wordt is confronterend, maar ook verhelderend. Ze zorgt voor een open en vertrouwde sfeer. De gesprekken geven nieuwe inzichten, waarbij ze je tot conclusies en oplossingen laat komen.

Daar waar andere coaches het niet gelukt is tot de kern te komen, is het Martine gelukt om mezelf open te stellen en mij emoties te laten ervaren en voelen. Een moeilijke, maar waardevolle ervaring.

Martine is positief, enthousiast en oprecht betrokken. Coaching met Martine voelt vertrouwd, alsof je een persoonlijk gesprek voert met je beste vriendin.

Anja de Bruin

Leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Martine Veeger en ik help al heel mijn werkende leven mensen en organisaties in beweging te komen.

Jij bent op mijn website, omdat je zelf in beweging wilt komen. Mooi! Ik help je graag bij die beweging.

Ik zet mijn enorme rugzak aan kennis en ervaring in om je te helpen voor elkaar te krijgen wat je wilt. Maar dat niet alleen, ik onderzoek ook heel graag met je wat er allemaal al wél goed gaat. 

Veel mensen die ik coach zien vooral wat er allemaal nog beter en anders moet, maar vergeten over hun schouder te kijken om te zien wat ze allemaal al hebben (gerealiseerd). 

Ik herken dat bij mezelf ook. Terwijl mijn leven een stuk leuker en makkelijker is wanneer ik milder naar mezelf kijk.

Ik help jou in coaching dus niet alleen om te realiseren wat je wilt, ik help je ook te zien wat je al heel goed doet. 

Door te zien wat al wél goed gaat, vind je makkelijker haakjes om datgene wat goed gaat groter te maken. Iets wat al beweegt vergroten is een stuk effectiever dan vanuit het niets beweging creëren.