Invloed op eigenaarschap bij medewerkers

Gratis live webinar

 • In welke context nemen medewerkers eigenaarschap?
 • Wat doe je als je ziet dat medewerkers vastzitten in negatieve patronen?
 • Waar ligt jouw invloed als leidinggevende?

Na dit webinar begrijp je beter waarom medewerkers soms geen eigenaarschap nemen en wat jij daaraan kunt doen. In de sessie ervaar je dat je veel meer invloed hebt op het gedrag van anderen dan je misschien wel ooit voor mogelijk hield.

  Eigenaarschap bij medewerkers begint bij jou!

  Het webinar ‘invloed op eigenaarschap bij medewerkers‘ was vrijdag 4 februari 2022. Op vrijdag 11 februari komt de replay op YouTube. Als je je had ingeschreven voor het webinar, krijg je daarvan automatisch een mailtje in je inbox. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog door hier je emailadres op te geven, je otvangt dan een mailtje met de link naar YouTube.

  Veel leidinggevenden hebben het gevoel dat de organisatie niet zonder hun kan. Ik ken dat gevoel en dat is heel vervelend.

  Omdat ik al heel mijn werkende leven mensen (in organisaties) in beweging help komen, zit mijn rugzak vol voorbeelden en pragmatische tips waarmee leidinggevenden eigenaarschap bij medewerkers kunnen creëren. Medewerkers worden daardoor superkrachten en de organisatie gaat werken.

  Dat is goed voor de medewerkersbetrokkenheid, bedrijfsresultaten en de tijd en rust van de leidinggevende.

  Ik deel mijn ervaring graag laagdrempelig met: mijn boek Superkrachten, filmpjes op dit YouTube kanaal, artikelen op LinkedIn, het online Superkrachtenprogramma en dit webinar.

  Ik kijk ernaar uit je te zien op 4 februari!

  Martine

  Wat deelnemers van Martine’s webinars zeggen:

  Ik was tot de laatste minuut geboeid. Ik krijg heel veel energie van jouw enthousiasme Martine!

  Marlijne

  Wat heerlijk dat ik zo veel heb geleerd en toch maar één ding hoef te doen. Ik ga mijn eerste stap naar meer eigenaarschap bij mijn mensen zetten!

  Iwan

  Ik vond het heel inspirerend! Je hebt me overtuigd dat ik meer invloed heb dan ik dacht. Dankjewel daarvoor.

  Sjoerd