Gratis online training & boekpresentatie

In Superkrachten laat ik zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten. Na het lezen van mijn boek, weet je hoe je jouw organisatie zo inricht dat medewerkers eigenaarschap nemen en daarmee superkrachten worden. Je creëert daardoor niet alleen meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij hen, maar ook rust bij jezelf. En bovenal: betere resultaten voor de organisatie.

Dit leer je in de training & boekpresentatie:

  • Waarom je ongemerkt zélf in stand houdt dat medewerkers géén eigenaarschap nemen
  • Hoe jouw eigen houding een voorspeller is van het gedrag van medewerkers
  • Wat je kunt om eigenaarschap te creëren en daarmee van medewerkers superkrachten te maken
  • Hoe een andere inrichting van je organisatie het jou en medewerkers makkelijker maakt om het eigenaarschap vast te houden

 

Op LinkedIn hadden wel 385 mensen gezegd bij de online training en boekpresentatie te willen zijn. Omdat ik niet wist dat je bij grote groepen in Microsoft Teams het beeld van de deelnemers moet uitschakelen, werden uiteindelijk ‘maar’ 170 mensen toegelaten.

Daarom heb ik het feestje gewoon nog een keer gehouden voor de camera en de video op YouTube geplaatst.

Mijn naam is Martine Veeger en ik help al heel mijn werkende leven mensen (in organisaties) in beweging te komen. Hierdoor heb ik veel voorbeelden en pragmatische tips die jou kunnen helpen, je vindt ze in het boek Superkrachten.

Het gevoel hebben dat de organisatie niet zonder jou kan is heel vervelend. Ik ken dat gevoel én ik weet hoe je er vanaf kunt komen. Ik deel dat graag met je; in het boek, tijdens deze training & boekpresentatie en in online programma’s.

Ik help je om eigenaarschap bij medewerkers te creëren, waardoor ze superkrachten worden. Daarmee laat je hen succesvol zijn en gun je jezelf wat meer tijd en rust. Dat verdien jij toch ook?

Managementboek geeft mij een kleine bijdrage als je via deze link bestelt, dankjewel!