OVER

Samenwerking

Eigen mensen

In eerste instantie werk ik graag met de interne consultants of andere mensen in jouw eigen organisatie. Mensen die willen en kunnen faciliteren en coachen. Ik geloof namelijk dat de ondersteuning vanuit de eigen organisatie 10x krachtiger is dan inhuur.

Maar soms kan een frisse blik helpen, of is er gewoonweg meer ondersteuning nodig dan in de organisatie aanwezig. Dan werk ik graag samen deze collega’s.

Guy Winchester

Het motto van Guy is: Samen maken wij het verschil. En dat lukt. Bij talloze organisaties gaf hij trainingen en coachte hij managers om het verschil te maken in hun organisatie. Zijn optimisme en enthousiasme is aanstekelijk.

Martin Smeets

Martin werkt pragmatisch, positief en mensgericht. Hij durft de vinger op een ongedwongen manier op de zere plek te leggen. En dat leidde bij diverse management- en directieteams tot verbeterde resultaten en meer plezier in het werk.

Arthur Pans

Arthur maakt verbinding en weet mensen in beweging te brengen. Het is zijn missie om medewerkers te helpen bewegen om uiteindelijk echte resultaten te boeken. Voor hunzelf, voor de klant en voor hun organisatie. Dat heeft hij al bij vele organisaties weten waar te maken.

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

3 + 13 =