OVER

Samenwerking

Eigen mensen

In eerste instantie werk ik graag met de interne consultants of andere mensen in jouw eigen organisatie. Mensen die willen en kunnen faciliteren en coachen. Ik geloof namelijk dat de ondersteuning vanuit de eigen organisatie 10x krachtiger is dan inhuur.

Maar soms kan een frisse blik helpen, of is er gewoonweg meer ondersteuning nodig dan in de organisatie aanwezig. Dan werk ik graag samen deze collega’s.

Guy Winchester

Het motto van Guy is: Samen maken wij het verschil. En dat lukt. Bij talloze organisaties gaf hij trainingen en coachte hij managers om het verschil te maken in hun organisatie. Zijn optimisme en enthousiasme is aanstekelijk.

Martin Smeets

Martin werkt pragmatisch, positief en mensgericht. Hij durft de vinger op een ongedwongen manier op de zere plek te leggen. En dat leidde bij diverse management- en directieteams tot verbeterde resultaten en meer plezier in het werk.

Arthur Pans

Arthur maakt verbinding en weet mensen in beweging te brengen. Hij heeft zijn missie om medewerkers te helpen bewegen om uiteindelijk echte resultaten te boeken, voor hunzelf, voor de klant en voor hun organisatie al bij vele organisaties weten waar te maken.

Waar we voor gaan

Jouw organisatie is en blijft in beweging. Er is focus op de organisatiedoelen, waardoor de resultaten verbeteren. We ondersteunen en coachen de mensen in de organisatie om zich te houden aan de vastgestelde spelregels. Zodat het heel normaal is om als manager alleen te vertellen waar de organisatie naartoe moet, om als medewerker ideeën te formuleren en om als staffer te helpen om die ideeën uit te voeren.

De voortgang op de resultaten wordt in een bottom-up overlegritme besproken, waardoor de organisatie continu blijft verbeteren. En dat alles organiseren we op een geleidelijke en ook nog eens leuke manier.

Heb je een vraag of wil je een gratis adviesgesprek?

Vul dan onderstaand contactformulier in, of bel me op 06-81606871.

4 + 12 =